Categorieën
agenda Netwerk nieuws

29 juni | Webinar netwerk Nederland Rookvrij

Dinsdag 29 juni vindt het volgende webinar van netwerk Nederland Rookvrij plaats. Schrijf je in voor dit webinar.

Programma

Dit webinar staat in het teken van regionale samenwerking onder andere gericht op het motiveren van scholieren om te stoppen met roken en het rookvrij maken van buitenruimtes. Daarnaast neemt de Gezondheidsfondsen voor Rookvrij iedereen mee in hun focus voor de komende jaren en hun samenwerking met partijen in het netwerk. En er wordt aandacht besteed aan de advisering en motivering voor mensen die willen stoppen met roken. We kijken hoe dit gebeurt vanuit de eerste lijn en bij de Stoplijn, maar ook hoe deze twee elkaar kunnen versterken.

Wanneer?

Dinsdag 29 juni van 16.00 – 17.15 uur.

Voor wie?

Bent u werkzaam in de zorg, bij de GGD, gemeente of bent u bestuurder? Of werkt u bij een organisatie of vereniging en bent u bezig met een rookvrij-beleid? Dan verwelkomen we u graag bij deze online bijeenkomst.

Terugkijken

Het netwerk Nederland Rookvrij wil middels een serie van webinars mensen en organisaties inspireren tot het nemen van verdere stappen en aanzetten tot samenwerking voor het realiseren van een rookvrije samenleving. U kunt vorige webinars terugkijken via www.nederlandrookvrij.nl/webinars.