Categorieën
agenda

4 maart | Online inspiratiebijeenkomst Rookvrije Generatie Gelderland-Zuid

Wanneer: 4 maart 2021 | 15.30 – 18.00 uur

Zien roken, doet roken. Daarom vinden steeds meer mensen dat de omgeving van kinderen rookvrij moet zijn. In Gelderland-Zuid zijn al rookvrije sportverenigingen, ziekenhuizen, schoolterreinen en speeltuinen. Dat is mooi! Zo beschermen we kinderen en zorgen we ervoor dat zij rookvrij opgroeien. Werkt u ook mee aan een Rookvrije Generatie in Gelderland-Zuid?

GGD Gelderland-Zuid nodigt u uit voor een online inspiratiebijeenkomst. Verschillende sprekers geven u inzicht in welke stappen u kunt nemen voor een rookvrije sportvereniging, kinderopvang, speeltuin, zorginstelling of gemeente. Ook krijgt u tips voor de naleving van het rookvrije terrein. Hoe gaat u bijvoorbeeld om met eventuele weerstand van bezoekers? Wat kunt u doen als rokers niet meer op het terrein roken, maar wel net voor de ingang en in het zicht van kinderen?

Laat u tijdens deze bijeenkomst inspireren, motiveren en enthousiasmeren door mooie voorbeelden uit uw regio en stel de vragen die u heeft.

Voor wie?

Gemeenten, zorgprofessionals, onderwijs, kinderopvang, (sport)verenigingen, speeltuinen, bedrijven en iedereen die een steentje wil bijdragen aan een Rookvrije Generatie Gelderland-Zuid.

Kosten en aanmelden

Aanmelden voor de online inspiratiemiddag kan via dit formulier. De deelname is gratis. Vooraf aanmelden is wel verplicht.

Meer informatie?

De uitnodiging en het exacte programma volgt in februari 2021. U kunt u dan ook aanmelden voor de workshops. Doorsturen van deze save-the-date naar relevante organisaties en personen wordt op prijs gesteld.

Vragen? Neem contact op via rookvrijeomgeving@ggdgelderlandzuid.nl of bel:
088 – 144 72 25.

Hopelijk tot ziens op 4 maart!