Categorieën
agenda Netwerk nieuws Nieuws

5 juni 2024 | Webinar netwerk Nederland Rookvrij

Op 5 juni 2024 vindt het volgende webinar van het netwerk Nederland Rookvrij plaats. Het thema van dit webinar is ‘Rookvrije omgevingen en naleving’.

Schrijf je in voor dit webinar.

Programma

Waar staan we met het draagvlak van verschillende omgevingen en wat doet een rookvrije omgeving met een roker en ex-roker? Welke rol heeft de NVWA nu het op steeds meer plekken verboden is om te roken, zoals in de horeca, op schoolpleinen en op treinstations? Hoe gaat het met de naleving van het smaakjesverbod? En welke rol hebben wij als partijen en individuen?

Het komt allemaal aan bod tijdens dit webinar. Ook lichten praktijkvoorbeelden vanuit de sport, het openbaar vervoer en het onderwijs toe hoe zij de naleving van hun rookvrije omgeving aanpakken, waarbij ze hun tips en ervaringen delen.

Wanneer?

5 juni 2024 van 15.30 uur – 16.45 uur.

Voor wie?

Ben je werkzaam in de zorg, bij een GGD, de gemeente of ben je een bestuurder? Of werk je bij een organisatie of vereniging en ben je bezig met een rookvrij-beleid? Dan verwelkomen we je graag bij deze online bijeenkomst.

Terugkijken

Het netwerk Nederland Rookvrij wil met een serie van webinars mensen en organisaties inspireren tot het nemen van verdere stappen en aanzetten tot samenwerking voor het realiseren van een rookvrije samenleving. Je kunt vorige webinars terugkijken via www.nederlandrookvrij.nl/webinars.

Vragen?

Heb je vragen over dit webinar? Stuur dan een e-mail naar info@nederlandrookvrij.nl.