Categorieën
Netwerk nieuws Nieuws

Materialenpakket PUUR rookvrije ouders beschikbaar

Vanaf 19 mei is de landelijke campagne PUUR rookvrij weer zichtbaar, specifiek gericht op ouders met thuiswonende kinderen. Voor veel mensen is bekend dat roken in de buurt van kinderen schadelijk is voor de gezondheid. Minder mensen weten dat het ook schadelijk is voor kinderen als je alleen buiten rookt. Stoppen met roken is daarom de enige manier om de gezondheid van jezelf én van het kind te beschermen.

Materialenpakket

Help ouders te informeren over PUUR rookvrij door het gratis materialenpakket te downloaden. Het pakket bestaat uit posters en flyers van PUUR rookvrij, folders Rookvrij Opgroeien en een informatiekaart en verwijskaartjes van de telefonische coaching Rookvrije Ouders. Deze materialen kan je plaatsen in de wachtkamer en spreekkamer of ter informatie meegeven aan ouders.

Digitale lunchbijeenkomst

Wil je meer weten over de campagne PUUR rookvrij, de aandacht die wordt besteed aan ouders of de materialen die voor jou beschikbaar zijn? Sluit dan aan bij de digitale lunchbijeenkomst op 10 mei van 12.00 tot 12.30 uur. Meld je aan door te mailen naar puurvoorprofs@trimbos.nl.